Visit my YouTube channel here.

Letters from Kanai Nirai (2005)

Letters from Kanai Nirai

En mor reiser fra sin syv år gamle datter, og datteren vokser opp sammen med hennes bestefar på en liten øy. Jenta vokser opp, og hun ønsker å bli en profesjonell fotograf. For å følge drømmen sin må hun forlate øya. Hun har også mottatt flere brev fra sin mor over flere år og moren ønsker å møte henne når hun har fylt 20 år. Hvordan vil datteren reagere etter alle disse årene, og vil hun klare å bli en profesjonell fotograf?

Det er ikke så mye som skjer i Letters from Kanai Nirai. Det er ikke så vanskelig å forstå etter en halvtime hva som skjedde med moren til protagonisten. Samtidig er det interessant å se den lille jenta vokse opp, hun blir en vakker kvinne. Selvfølgelig er dette er en karakter man liker, hun blir spilt av den alltid sjarmerende og pene, Yu Aoi. Jeg har ikke sett en eneste film hvor hun ikke har vært sjarmerende.

Karakterene rundt protagonisten er for det meste ubrukelige. De har ikke noe form for personlighet, de er bare der uten å gjøre noe spesielt. Jeg likte heller ikke bestefaren til protagonisten, han er en merkelig karakter som mangler varme.

Bildene og landskapet er nydelig å se på, jeg håper jeg kan besøke en slik plass i fremtiden. Vi får se noen fantastiske bilder fra denne øya, det er så vakkert og avslappende å se på.

Letters from Kanai Nirai er en film om en ung jente som vokser opp til å bli en kvinne uten at moren er der for henne etter at hun fylte syv år. Men det er en grunn til at moren måtte reise, som sagt, det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor hun måtte forlate sin datter.

Letters from Kanai Nirai er ikke en dyp film, det er en varm film og den har i det minste en protagonist som man liker. Utenom det er det ikke en film jeg vil huske i ettertid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.