Little Boy (2015)

En liten gutt med et stort hjerte.

Vi følger en ung gutt som er veldig glad i sin far. Men når den andre verdenskrig bryter ut må faren forsvare familiens ære som amerikansk soldat når den eldste sønnen ikke kan forsvare familiens ære på grunn av at han er plattfot. Den yngste sønnen har et så sterkt ønske om at faren skal komme hjem igjen, men så viser det seg at han er savnet i kamp. Den yngste sønnen tror at hvis han ønsker det nok, og troen er så sterk at den kan flytte fjell, så kan han få faren hjem igjen.

Little Boy er en veldig varm, men generisk film om en ung gutt som er litt liten for alderen. Han blir mobbet, og på veien blir han selvfølgelig venn med en japansk eldre mann som ikke er velkommen i byen, men han har ikke tenkt å flytte med det første. Sammen lærer utskuddene hverandre bedre og kjenne, og vi følger dem på en generisk reise.

Det er ikke så mye galt med Little Boy, men dette her har vi sett før. Filmen går i velkjente fotspor, den har ingen overraskelser på lager, men den er varm og god hvis man ønsker å se en film som hele familien kan se. Personer som ikke har sett så mange filmer vil nok like Little Boy mer enn det jeg gjorde, for meg ble dette en veldig tradisjonell historie som har lite nytt å si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.