Visit my YouTube channel here.

Little White Lies (2010)

Løgner.

Bilde: 2.35:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Ingen.

Vi følger en vennegjeng som reiser til sin faste ferieplass. Like før avreise blir en av vennene alvorlig skadet i en trafikkulykke, og dette kombinert med løgner, vil sette vennskapet på prøve.

Little White Lies er en sjarmerende film med litt humor som kommer naturlig av seg selv uten at filmen forsøker for mye å få seerne til å le. Karakterene er vanlige mennesker med vanlige problemer. Det er spesielt morsomt med homofoben som får et nervøst sammenbrudd når den ene vennen forteller ham hva han føler. Her får man servert noen morsomme scener som virkelig gjør at Little White Lies blir en sjarmerende film som ikke kun satser på tung drama. Her får man noe å le av, samtidig er filmen sår.

Skuespillerne er knallgode, de er naturlige i sine rolletolkninger. Det er interessant å se hva som vil skje med vennskapet når de fleste bærer på hemmeligheter som de ikke deler med noen. Da er spørsmålet, hva er venner for?

Slutten er fin og passende, det blir veldig emosjonelt og Little White Lies får virkelig frem budskapet sitt. Dette er en underholdende og emosjonell film om vennskap og hemmeligheter. Men et ekte vennskap skal normalt sett kunne seire over hemmeligheter. Hvis ikke, så må en sette spørsmålstegn med vennskapet.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildekvaliteten er svært god med modne, sprudlende farger. Bildet er ikke det skarpeste, men det er så naturlig som det overhodet mulig kan bli. Det man ser spesielt på hudfargen til skuespillerne. Nydelig.

Dialogen er klar og tydelig, mer skal man ikke forvente av en dialogdrevet film som selvsagt byr på lite aktivitet i sidehøyttalerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.