Visit my YouTube channel here.

Men at Work (1990)

men at work

Looks like somebody threw away a perfectly good white boy!

Emilio Estevez og Charlie Sheen har jeg alltid likt. Emilio Estevez utstråler karisma og sinne, Charlie Sheen ser alltid så lur og dum ut samtidig. Det er morsomt å se at brødreparet har det morsomt foran kameraet. I Men at Work har de en avslappet stil som fungerer perfekt. Det er denne stilen jeg mest forbinder med Charlie Sheen, han underspiller. Få klarer akkurat det så bra som den godeste Charlie Sheen.

Jeg har sett Men at Work en del ganger nå. Den blir litt svakere etter noen ganger, men fremdeles er den sjarmerende med påfunn og fargerike rollefigurer som er stokk dumme. Alt som skjer er veldig usannsynlig, og Emilio Estevez strekker strikken så det sliter. Emilio Estevez skrev manuset og han stod også for regien, det bor mye i den lille karen.

Jeg har alltid lurt på hva som skjedde videre når rulleteksten dukker opp. Her lukter det lang fengselsstraff for de fleste rollefigurene. Slutten har alltid irritert meg, jeg liker å få avklart saker og ting. Kanskje det var et lurt trekk av Emilio Estevez, eller kanskje han ikke klarte å samle trådene?

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.