Visit my YouTube channel here.

Men In Black: International (2019)

En ny fare truer, og agentene i sort forsøker å stoppe noe som de ikke helt hva er.

Dette er den fjerde filmen i denne filmserien, og det er helt klart den dårligste filmen. Den første filmen holder seg godt, den andre filmen er ikke mye å skryte av, men den er i det minste mye bedre enn dette makkverket. Den tredje filmen var helt grei.

Men in Black: International har flere store problemer. Det største problemet er manuset, det er søppel. Og tonen er helt forandret fra de andre filmene i serien. Dette er en film myntet på barn. Jeg fikk følelsen av å se en kinesisk barnefilm. Jeg vet ikke om det er filmstudioet som har forsøkt å selge denne filmen til Kina. Men med tanke på hvor hjernedød den er, og hvor hjernedøde kommunistpartiet i Kina ønsker at befolkningen skal være, så hadde jeg ikke blitt overrasket over at dette var en film som ble satt opp på kinesiske kinoer og at filmen ble tilpasset det store kinesiske markedet.

Will Smith og Tommy Lee Jones er borte, og de har blitt erstattet med Chris Hemsworth og Tessa Thompson. Jeg husker at jeg så at disse to skulle ha hovedrollene i denne filmen, og jeg lo godt når jeg så resten av rollelisten. Filmkjennere visste da at dette ville bli en film som stinket, men jeg må si jeg ble overrasket over hvor hardt denne filmen stinket!

Chris Hemsworth er ikke en god skuespiller, og jeg kan heller ikke si at Tessa Thompson er en morsom skuespillerinne. Disse to har dårlig kjemi, det har forresten alle skuespillerne i denne filmen. Men det er alltid kjipt når et såkalt radarpar ikke har noe form for kjemi mellom seg. Det er helt dødt.

Filmen er forutsigbar, og den er heller ikke sjarmerende. Visuelt sett er dette en stygg film som føles billig ut også. Jeg husker nesten ikke hva som skjedde den siste halvtimen, jeg orket ikke å feste blikket på skjermen. Filmen har et råttent manus, og da hjelper det heller ikke med stygge og billige dataeffekter som vi får se her.

Det er ikke mye som skjer i Men in Black: International. Manuset er så dårlig at det må ha vært skrevet av en toåring. Rettelse, toåringen må ha forsøkt å si noe og så skrev noen hjernedøde voksne dette manuset. Jeg fikk ikke følelsen av å besøkte Men in Black-universet, jeg fikk følelsen av å se en billig episode i en barne-tv serie. Det lukter så barnebæsj av dette drittproduktet. Æsj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.