Visit my YouTube channel here.

Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)

Vi følger to brødre som alltid skaper kaos når de er ute for å ha det moro. Nå skal søsteren deres gifte seg, og nå trenger de to damer som de kan ta med seg til bryllupet. Det de ikke vet er at de to damene er like ville som dem, og det vil selvfølgelig skaper store problemer for hele familien og spesielt brudeparet.

Jeg orker så vidt å skrive om denne filmen. Dette er noe av det største makkverket av en komediefilm jeg har sett, og jeg har sett en god del bedritne komediefilmer fra Hollywood de seneste år.

Dette er en film jeg fikk lyst til å slå av etter kun 15 minutter. Allerede da visste jeg at dette var et makkverk, og karakteren hadde jeg allerede bestemt meg for, den skulle egentlig vært 0, men 1 er det laveste jeg gir.

Dette er en masete, barnslig og dårlig spilt film med noen gode skuespillere som på en måte spytter på seg selv. Humoren er lavmål, filmen har ikke en historie å fortelle og den klarer heller ikke å få frem smilet, det eneste den klarer å skape når det gjelder følelser er raseri og frustrasjon over hvor dårlig denne råtne filmen er.

Skuespillerne har null kjemi, de sier ting som ikke er morsomme eller passende, man ser jo at skuespillerne sliter med den elendige dialogen. Hvorfor klarer ikke regissøren å gjøre jobben sin? Svaret er sikkert enkelt, han er elendig, han er en dårlig regissør som ikke vet hva han holder på med, eller så bryr han seg ikke.

Jeg synes at 2015 var et elendig filmår, det var heldigvis noen få, gode filmer, men totalt sett var 2015 et skikkelig dårlig filmår. Nå virker det som om 2016 blir verre enn 2015, jeg kjenner at filmgleden min ikke lenger er like stor, for det lages så mange dårlige og like filmer at det ikke lenger er like morsomt å være filmfan. Da hjelper det ikke å se makkverk som dette, for en jævla hjernedød og lite sjarmerende film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.