Visit my YouTube channel here.

Magic Mike XXL (2015)

En siste tur med gjengen?

Oppfølgeren til Magic Mike er ikke mye å skryte av. Magic Mike XXL er en sjarmløs film uten mål og mening.

Det er direkte vanskelige å forstå hva poenget med Magic Mike XXL er. Etter at Mike trakk seg unna hele den skitne bransjen i den forrige filmen, returnerer han til sin gamle gjeng for å snakke om livet og strippe litt. Det er livet altså, humpe på damer og stikke bananen i ansiktet til småkåte kvinner!

Men det hele er så kjedelig og uinteressant. Ingen av karakterene er interessante eller har sin egen sjel. Hvorfor i alle dager skal seerne bry seg om hva disse ekle mennene føler, og hvor de ønsker å være i livet? Det eneste man får av å se på disse tissemennene og Magic Mike XXL er kjønnssykdommer som velter ut av skjermen.

Nei, dette her var elendige greier. Uten Steven Soderbergh, uten Matthew McConaughey og uten Alex Pettyfer, blir dette bare en tom og meningsløs reise der ekle strippere har verdens kjedeligste tur. Noen kjente skuespillere dukker opp, men det redder ikke filmen fra å drukne. Det skal sies at jeg heller ikke tåler trynet på ekle Jada Pinkett Smith. Hun er faen meg så ekkel, jeg hater hele Smith-familien!

Magic Mike XXL er helt klart en av årets dårligste filmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.