Visit my YouTube channel here.

No Good Deed (2014)

no good deed

En sjalu mann.

En straffedømt fange rømmer under en fangetransport. Han besøker sin tidligere kjæreste, og etterpå besøker han en mor som er alene med sine to yngre barn når han banker på døren etter et uhell med bilen han kjørte. Hennes ektemann er ikke hjemme, og i starten virker det som om mannen som har banket på døren og spør om å låne telefonen virker som en hyggelig og skikkelig kar. Men hun skulle aldri ha invitert ham inn i huset sitt.

No Good Deed er regissert av Sam Miller, han har for det meste regissert TV-episoder. Han har faktisk regissert de fleste episodene av Luther med Idris Elba i hovedrollen. I hovedrollene finner vi Idris Elba og Taraji P. Henson. Filmen ble ikke godt mottatt på kino, den fikk for det meste dårlige tilbakemeldinger.

Det er ikke noe spesielt med No Good Deed som en spenningsfilm. Ukjent mann dukker opp på døren, en naiv kvinne alene med sine to yngre barn slipper ham inn og hun har ikke helt fulgt med på nyhetene og sett at dette er en drapsdømt fange. En ganske slapp husmor det her!

Det meste går på skinner i No Good Deed, har man sett noen av disse filmene med samme handling, har du garantert allerede sett No Good Deed uten at du behøver å se den. Kvinnen stikker og slår skurken mange ganger underveis, hun gjør det meste riktig helt til han ligger strøken på gulvet, da tar hun ikke og skjærer over strupen på den slemme mannen. Hun får flere sjanser underveis, og slik fortsetter det gjennom hele filmen.

Skuespillerne er ikke gode, den eneste som har noe å gi er selvsagt Idris Elba. Han leverer en grei rolletolkning, men Taraji P. Henson som spiller kvinnen er noe av det dårligste jeg har sett på lenge. Hvordan i alle dager kan denne kvinnen få en ledende rolle? Hun skulle heller vært med i en film som Birdemic og The Room. For en fæl rolletolkning da!

No Good Deed er en lat og generisk spenningsfilm uten nerve og spenning. Det hele blir til et stort gjesp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.