Visit my YouTube channel here.

Our Kind of Traitor (2016)

Et par som er på ferie møter en russisk mann som sjarmerer dem i senk. Det viser seg at denne mannen jobber for den russiske mafiaen, og han vet at han og hans familie ikke har lenge igjen å leve hvis han ikke klarer å flykte, for hans sjef ønsker ham og hans familie døde. Hans eneste håp er at dette britiske paret kan levere noe til den britiske etterretningstjenesten MI6.

Our Kind of Traitor er regissert av Susanna White, og i hovedrollene finner vi Ewan McGregor, Naomie Harris, Damian Lewis og Stellan Skarsgård.

Our Kind of Traitor er en film som aldri blir kjedelig, selv om den blir litt forutsigbar og dum. Man skjønner ikke hvorfor det britiske paret vil hjelpe en mann som har jobbet lenge for den russiske mafiaen. Hva er det disse to får ut av å sette sine egne liv i fare for en person og familie de ikke har noe tilknytning til? Hvorfor i det hele tatt hjelpe en kriminell mann?

Men selv om filmen har sine problemer og går i velkjente fotspor, klarer den i det minste å holde interessen oppe, selv om jeg ikke likte en nøkkelscene som bare blir dum. Vi finner også en ung kvinne som selvfølgelig må gjøre noe man kun ser i filmer, hun tar en telefonsamtale som vil få store konsekvenser. Dette er lite troverdig.

Atmosfæren er kjølig og kald, og man vet at det her ikke vil ende godt for spesielt en karakter, det ligger lenge i kortene. Our Kind of Traitor ønsker å være en veldig spennende film, men historiefortellingen i filmen er dessverre ikke god nok for dette er en film som tar for mange snarveier uten å bygge opp relasjonene mellom de sentrale karakterene slik at man forstår hvorfor to vanlige personer ønsker å hjelpe en kriminell mann og hans familie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: