Page Eight (2011)

When you don’t know the truth everything freezes and you can’t move on.

Page Eight er en britisk film med en meget imponerende rolleliste. Her får man spenning når sensitive opplysninger er på avveie som er truende for maktpersoner som rer kun sin egen seng. Filmen blir aldri kjedelig med gode dialog, fantastiske skuespillere og en dose spenning og familiedrama.

Bill Nighy er en fantastisk skuespiller med sjarm og karisma. Han minner meg mye om Clint Eastwood, bare at Bill Nighy er en mye bedre skuespiller som er så stødig som skuespiller. Resten av skuespillerne gjør også jobben sin strålende, men Ralph Fiennes kler ikke rollen som statsminister. Han ser så jævla ond og truende ut, at jeg ikke kan kjøpe at denne karen kysser gamle damer og babyer når han er ute blant folket når det er valgkamp. Jeg tror mer på at han spiser dem opp til middag og til kvelds.

Page Eight var en positiv overraskelse med god dialog og en engasjerende historie som setter veldig mange påkostede filmer på plass.

2 kommentarer til «Page Eight (2011)»

  1. En av mine favoritter av året 🙂
    Bill er en av mine favoritt skuespillere (hadde ikke merka meg han før jeg så Wild Target, som er favoritten min i fjor).
    Arti å se at du likte den og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.