Visit my YouTube channel here.

Ralph Breaks the Internet (2018)

Evige venner?

Bilde: 2.39:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital Plus 7.1, Norsk Dolby Digital 5.1

Ralph skaper problemer for sin bestevenn når han skal forsøker å gjøre livet hennes mindre forutsigbart når hun kjører billøp. Men det ender med at rattet til arkademaskinen blir ødelagt, og eieren av arkadehallen har tenkt å kvitte seg med maskinen for et nytt ratt koster for mye. Han finner et ratt på Ebay, men han er ikke interessert i å kjøpe det da han synes det blir for dyrt. Ralph og Vanellope bestemmer seg for å besøke Internett, for eieren av arkadehallen har koblet seg opp til Internett og nå legger de ut på et nytt eventyr som kanskje vil styrke deres vennskap eller kanskje ødelegge det.

Ralph Breaks the Internet er en oppfølger som ikke klarer å følge i fotsporene til den første filmen som er en god film for både voksne og barn. Ralph Breaks the Internet føles mer ut som en ren barnefilm, for humoren fungerer ikke for voksne og det verste er at filmen ikke forsøker å være særlig morsom.

Da er det opp til historien, men sammenlignet med den første filmen så er det ikke mye til historie her. Ralph er redd for at han mister sine bestevenn, for hun har oppdaget et nytt og spennende billøp hun kan delta i og den usikre Ralph gjør noe dumt som vil kanskje forandre på vennskapet. Han mener som vanlig ikke noe vondt.

Det handler om teknologi, vennskap og en slags fortelling om en far og hans datter som vil gå egne veier. Da mener jeg Ralph og Vanellope. Dette burde jo være litt rørende, men historien fungerer ikke da universet og det emosjonelle føles tomt ut. Det er heller ikke andre artige karakterer som kan hjelpe til, hvor har all sjarmen blitt av i denne oppfølgeren som man fant i den første filmen?

Ekstramateriell:
Surfing for Easter Eggs (4 minutter)
The Music of Ralph Breaks the Internet (10 minutter)
BuzzzTube Cats (2 minutter)
How We Broke the Internet (33 minutter)
Deleted Scenes (19 minutter)
Music Videos (7 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.