Visit my YouTube channel here.

School for Scoundrels (2006)

Roger er en mann som ikke tar tilbake. Og som vi vet, snille gutter kommer alltid på sisteplass, eller så blir de drept. Men en dag melder han seg på et kurs som vil forandre ham for alltid.

School for Scoundrels er en rimelig god komediefilm, men som aldri tar helt av. Regissør Todd Phillips har blant annet regissert Road Trip, Old School og The Hangover-filmene. Så man forventer litt mer kraft og galskap enn det School for Scoumdrels klarer å levere.

Billy Bob Thornton og kjekkasen Jon Heder har hovedrollene. Billy Bob Thornton er strålende som den gale Dr. P. Jon Heder er en ekkel type som slo igjennom med Napoleon Dynamite. Mannen har null utstråling og er en elendig skuespiller, han er ikke morsom i det hele tatt. Han er på min hatliste der Orlando Bloom troner øverst på tronen. Hva folk ser i Jon Heder, skjønner jeg bare ikke.

Det som skuffet meg med School for Scoundrels var at humoren var for snill. For historien er god og interessant, og dette burde man ha utnyttet bedre. Men jeg trakk på smilebåndet flere ganger, og filmen hadde ikke så mye dødtid.

School for Scoundrels er verdt å sjekke ut, men den hadde større potensiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.