Visit my YouTube channel here.

See You After School (2006)

see-you-after-school.jpg

Goong-dahl er en skikkelig taper og et utskudd. Han har lagt seg inn frivillig på en klinikk, og han er deres lille juvel. Ingen av deres pasienter har slik uflaks som ham, men under en test har han faktisk flaks. Han blir utskrevet og begynner på skole. Men det vil bli en lang dag som blir avsluttet med en slåsskamp mot skolens bølle.

Bong Tae-gyu som spiller Goong-dahl er ikke pen her! Han er unik med sitt utseendet, og han passer ypperlig i denne rollen som taperen Goong-dahl. Han er virkelig troverdig i denne rollen som en skikkelig lekkerbisk og taper.

Sjanger er skolekomedie, og See You After School byr på mange artige situasjoner. Som vanlig når filmen nærmer seg slutten, blandes det inn drama som ikke er passende i det hele tatt med tanke på at dette er en lett komediefilm. Mange sørkoreanske komedier har blitt ødelagt med denne sjangerblandingen, og det holdt på å skje her også. Men siden det er bare rundt 15 minutter igjen, blir det ikke så ødeleggende som det kunne ha blitt.

See You After School var en liten sjarmerende film, og mye av det er takket være Bong Tae-gyu som er til å spise opp her.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.