Visit my YouTube channel here.

Shaolin Wooden Men (1976)

Hør min latter, hahaha!

Shaolin Wooden Men er i starten av filmen en av de bedre filmene Jackie Chan medvirket i når han ventet på sitt store gjennombrudd. Men fra å være en helt ok film i starten, blir vi senere i filmen servert noen forferdelige scener og et manus som ikke holder helt inn til mål.

Slutten er elendig, det er noe helt galt med idioten og regissør Chi-Hwa Chen, som sammen med Lo Wei gjorde det vanskelig for Jackie Chan å få sitt store gjennombrudd. Hva pokker tenkte han på? Og den avgjørende kampen er elendig koreografert. Jeg vet at Jackie Chan ikke var moden nok til å koreografere kamper i starten av sin karriere. Denne kampen er en av de dårligste kampene jeg noensinne har sett fra Hong Kong.

En av de verste scenene er når Jackie Chan tenker tilbake i tid når han var ung og ser sin far bli drept, herregud for en talentløs faen Chi-Hwa Chen var! For en bedriten scene!

Shaolin Wooden Men er en av de beste filmene Jackie Chan medvirket i når han samarbeidet med Lo Wei og Chi-Hwa Chen, det sier vel alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.