Sleepy Hollow (1999)

Watch your heads.

Sleepy Hollow er etter min mening en av Tim Burtons aller beste filmer. Den visuelle stilen til Tim Burton viser sin klasse i Sleepy Hollow, jeg kan ikke huske å ha sett en bedre visuell film fra Tim Burton.

Selv om jeg har sett Sleepy Hollow en del ganger, overrasker den meg like mye hver eneste gang jeg ser den med tanke på hvor brutal og detaljert filmen er med halshuggingen. Selv om det er makabert, digger jeg scenen når Ichabod Crane finner ut at rytteren har hugget av hodet til et foster. Sort humor på sitt beste, akkurat slik jeg liker det.

Skuespillerne kan man ikke klage på, for her er det mange rutinerte skuespillere. Det er kun en skuespiller som leverer en dårlig rolletolkning, og henne navn er Christina Ricci. Hun virker totalt fraværende, samtidig virker det som om hun vet at hun ikke gjør en god jobb med sin forsiktige stil. Elendig rolletolkning, men det klarer heldigvis ikke å ødelegge en fantastisk film med en jævlig skummel Christopher Walken som den hodeløse rytteren.

Jeg kan være enige med folk som mener at selv om en film er knallgod den første gangen, så er det kun ved flere gjensyn man vet at en film er skikkelig god. Sleepy Hollow fortjener å få få stemplet kvalitetsfilm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.