The Campaign (2012)

the campaign

To idioter kjemper om en plass i kongressen.

Det er trist å se på kvaliteten på dagens komediefilmer. Jeg føler at jeg skriver det samme nesten hver gang jeg har sett en større komediefilm fra Hollywood. The Campaign har som vanlig karakterer uten personlighet. Her får man vulgært språkbruk der folk banner i annenhver setning. Hvor er den gode og smarte dialogen?

Handlingen er enkel og egentlig ganske representativ for hva som skjer i virkeligheten når politikere kjemper om en plass i kongressen. Det er skittent spill som dominerer valgkampen, og selv om The Campaign tar helt av så kan man dra kjensel på det man ser i den amerikanske valgkampen. Men det er umulig å bli sjarmert av karakterer som ikke er ekte mennesker. Ekte mennesker har blitt en mangelvare i komediefilmer som blir produsert i Hollywood om dagen.

The Campaign var en stor skuffelse. Jeg lo noen ganger, spesielt var det morsomt å se spedbarnet få en knyttneve i trynet av en voksen mann. Men ellers er dette en tom, masete og idiotisk film som ikke har et manus eller en historie å fortelle. Kan noen være så snille å lage en god komediefilm igjen uten banning og tomsete karakterer man hater!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.