Visit my YouTube channel here.

Casa de mi Padre (2012)

Skitne mexicanere og en dum helt.

Bilde: 2.35:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Ingen.

Armando Alvarez og hans bror må ta opp kampen mot en ond narkobaron som er en hard mann, og det er selvsagt en kvinne med i bildet også.

Casa de mi Padre er en film som har sneket seg under radaren for de fleste. Will Ferrell er en sær mann, og særheten gjorde nok til at filmen ble en økonomisk fiasko på kino. I filmen snakker alle spansk, også Will Ferrell. Det tolererte ikke det amerikanske publikummet, de fleste kan jo ikke lese. Jeg liker den sære humoren selvsagt. Men det går for lang tid mellom hver godbit, og det holder ikke når filmen kun har en spilletid på rundt 75 minutter.

Jeg lo godt tre ganger, men når filmen til stadighet stopper opp, blir rytmen ødelagt. Se for deg falske kulisser og falske hester, det fant jeg meget sjarmerende. Her gjør man narr av sjangeren, men tempoet er for lavt og filmen mangler mer galskap og galgenhumor. Det er spesielt de overdramatiske scenene som gjør at filmen mister rytmen. Det blir for mange av dem, og de blir også for lange.

For de som liker den sære humoren som Will Ferrell er mest kjent for, så må man sjekke ut denne filmen. Du vil finne noen fine og meget idiotiske scener, spesielt er sexscenen med rumpeballene fantastisk å se på. Det er synd at filmen ikke vartet opp med flere av denne type scener, for den blir litt for alvorlig til tider uten at man ler av de små øyeblikkene.

Bilde 6/10: Bildekvaliteten er ikke spesiell god. Det vil si, det er ikke noe galt med utgivelsen, filmen ser bare ikke bra ut med oransje ansiktfarger, blasse og for varme farger. Bildet er også veldig mykt.

Lyd 7/10: Lyden er klar, og høyttalerne får jobbe litt mot slutten av filmen når det blir skuddvekslinger. Da hører man at det er litt krutt i lydsporet.

Ekstramateriell 1/10: Ingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.