Visit my YouTube channel here.

The Client (2011)

the client 2011

En mann blir arrestert og beskyldt for å ha drept sin kone. Problemet er at politiet ikke har et lik. Påtalemyndigheten er fast bestemt på å bevise at han har drept sin kone, men hvorfor er advokaten for påtalemyndigheten så ivrig med å bevise at han er skyldig? Forsvarsadvokaten er helt sikker på at hans klient er uskyldig, så hvem har rett?

The Client er en ganske god film som har en interessant historie. Det er ikke så mye dybde her, men det viktigste er at filmen har et stort mysterium når det gjelder kvinnen som påtalemyndigheten mener har blitt drept av sin ektemann. Men det viser seg at denne mannen ikke har fingeravtrykk, noe som selvfølgelig er merkelig.

Fokuset er på rettsaken og ikke på privatlivet til karakterene. Det jeg satt mest pris på og likte var at jeg klarte ikke å velge side, for den drapsmistenkte er en mann uten følelser, så det virker som om han har noen mørke hemmeligheter som han holder godt skjult. Advokaten for påtalemyndigheten spiller ikke et rent spill, så han blir på en måte skurken i filmen siden vi ikke vet om mannen som er beskyldt for å ha drept sin kone er skyldig eller ikke.

Hvis du liker denne type filmer med et stort mysterium og en merkelig mann som er mistenkt for drap på sin egen kone, så er The Client en god film som vil underholde deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.