Visit my YouTube channel here.

The Suspect (2013)

the suspect

En topptrent soldat fra Nord-Korea blir beskyldt for å ha drept en mann med en hemmelighet som truer mektige personer i Sør-Korea. Etter en hendelse i Nord-Korea tror soldaten at hans kone og unge ble drept i Nord-Korea når han ble forrådt, men det viser seg at det ligger mer bak enn det han først trodde.

Likte du Jason Bourne-filmene, så er jeg ganske sikker på at The Suspect vil falle i smak. Spilletiden er 136 minutter, men tiden går svært fort unna. The Suspect er veldig lik Jason Bourne-filmene når det gjelder actionscenene og myndighetenes jakt på en topptrent soldat som banker opp de fleste uten problemer. Selv filmmusikken er veldig lik.

Nærkampene er ikke særlig imponerende. Det blir raske klipp og det hele er uoversiktlig. Da fungerer biljaktene mye bedre, spesielt den første store biljakten er imponerende og veldig lang.

Det er ikke vanskelig å holde med protagonisten. Han kan ikke stole på noen, og mannen som får i oppgave å arrestere ham blir underveis en interessant karakter da han setter spørsmål ved visse hendelser. Skurken er bare gal og herlig, en avskyelig mann som man bare elsker å hate, den jævla drittsekken!

The Suspect er en av de bedre actionthrillerne som har kommet fra sørkoreanerne de siste årene. Her er det nesten full pupp fra start til mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.