Visit my YouTube channel here.

Return (2007)

return.jpg

Under et inngrep går det galt for en liten gutt. Bedøvelsen virker ikke bra nok, og han kjenner store smerter under inngrepet. Sykehuset nekter for at dette hendte, og det er kun hans mor som tror på ham. Men denne operasjonen forandrer hans personlighet, og han blir en psykopat. Mange år senere blir legene som stod bak operasjonen drept en etter en, og nå er jakten på å avsløre morderen i gang. For morderen er en person man ikke tror det er.

Sjanger er thriller, og landet er Sør-Korea. En mann er ute etter hevn etter at hans liv ble totalt ødelagt under en operasjon som ung gutt. Handlingen foregår rundt en lege og hans kone, der legen blir forfulgt og terrorisert av en mann som klandrer ham for å ha drept hans kone under et inngrep. Men så begynner drapene, og ting blir mer kompliserte.

Return er velspilt og ikke minst spennende til siste sekund. For når man tipper hvem som står bak, så lurer man etter hvert på om man har tatt feil. Men så viser det seg at det var rett allikevel. Slike filmer liker jeg. Selv om det er innlysende hvem som står bak, klarer regissøren å få oss til å tro at det er noe som ikke helt stemmer. Det ender med at man tenker i nye baner.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.