Visit my YouTube channel here.

The Grand Heist (2012)

the grand heist

En liten gruppe mennesker skal gjøre et større kupp. De skal stjele et større parti med isblokker og litt gull. For is har stor verdi, og når slemme menn blir litt for grådige, så må noen helter stoppe fantestrekene og avslører hva de holder på med.

The Grand Heist er sørkoreas svar på Mission: Impossible. Her finner man enkle karakterer som alle har hver sin spesielle egenskap som skal gjøre det store kuppet litt enklere å utføre. Filmen har mye glimt i øyet, overraskende nok er det å se en person bli drept under tortur. Men etter den scenen er The Grand Heist lett og lystig der skuespillerne har det morsomt.

Det største problemet med The Grand Heist er at historien er litt rotete fortalt. Det dukker opp mange navn og karakterer som ligner for mye på hverandre med store hatter og skjegg. Karakterene blir også veldig karikerte, man har møtt dem i mange andre filmer.

The Grand Heist er en underholdende popcornfilm fra sørkoreanerne. Den er 20 minutter for lang, og den forteller sin historie på en litt rotete måte. Men The Grand Heist er faktisk en av de mest underholdene filmene jeg har sett fra dette landet på en god stund, så denne kan anbefales videre hvis du er ute etter en lett og sjarmerende popcornfilm fra Asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.