Visit my YouTube channel here.

The Host (2013)

the host 2013

Utenomjordiske skapninger har overtatt menneskekroppene, det er kun noen normale mennesker igjen som forsøker å overleve etter invasjonen. En ung jente blir tatt til fange av de utenomjordiske skapningene, og hennes kropp blir overtatt av en utenomjordisk skapning som begynner å kommunisere med denne jenta. Underveis får disse to personer tette bånd, men det er selvsagt ulovlig, så nå er begge to i trøbbel. De er fanget mellom menneskene og de utenomjordiske skapningene, og ingen stoler på dem.

Som seer av dette tullet føler man egentlig bare for å blåse ut hjernen sin med et haglegevær. For The Host er absolutt noe av det dårligste jeg har sett! Den elendige forfatteren Stephenie Meyer lar oss ikke få være i fred. Først var det Twilight-filmene, så kom The Host, en film som selvsagt er basert på en roman av den forferdelige Stephenie Meyer. Det er utrolig hvor dårlig og enkel smak tenåringsjenter har som faller for disse bøkene skrevet av en talentløs forfatter som ikke vet hva ekte følelser er, og hva ordet kjærlighet betyr. Hun er en skam for menneskerasen, og det sier mye.

The Host er glattpolert søppelfilm som selveste Michael Bay hadde vært stolt av. De utenomjordiske skapningene elsker ting som er farget i sølv og som skinner. De elsker også hvite klær, igjen tror jeg at Michael Bay nikker anerkjennende til den visuelle stilen The Host har.

Dialogen er lattervekkende. Historien er grusom, karakterene er tomme pappfigurer uten ekte menneskelige trekk, gjelder sikkert for de utenomjordiske skapningene også. Universet vi befinner oss i føles veldig lite ut. The Host føles ikke ut som en dyr film, jeg har absolutt sett filmer som ser mye dyrere ut enn dette, og noen av disse filmene kostet ikke mange millionene å lage. The Host er visuelt sett noe av det styggeste jeg har sett i moderne tid.

De fleste skuespillerne har ikke talent. Det forventet jeg også med tanke på hva vi fikk se i de grusomme Twilight-filmene. Det verste er den forferdelige indre stemmen til protagonisten. Det hadde vært bedre hvis hun hadde snakket med to forskjellige stemmer, det hadde faktisk vært interessant og mye mer underholdende enn å høre verdens mest falske, indre stemme som ikke fungerer i det hele tatt. Ingenting fungerer i dette makkverket av et kunstig oppgulp.

Hva får du når du blander Invasion of the Body Snatchers, Dreamcatcher og Terminator? En jævla dårlig film som er kunstig og blottet for ekte følelser. Greit jeg hadde dårlig smak når jeg var ung og dum, men jeg ser heller frivillig ninjafilmene til Godfrey Ho enn det dagens unge og dumme jenter liker.

2 thoughts on “The Host (2013)”

  1. Så på denne, i hele 12 minutter. Godt jeg ikke skulle skrive anmeldelse så jeg kunne skru av dritten med en gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.