Visit my YouTube channel here.

Europa Report (2013)

europa report

Vi følger en liten gruppe med astronauter som lander på en av Jupiters måner. De leter etter liv, og de finner noe uforklarlig.

Jeg ser en hel haug med dårlige filmer hvert år. Europa Report er en av de dårligste og kjedeligste filmene jeg har noensinne sett. Alle karakterene er like, ingen av dem har forskjellig personlighet. Det er absolutt noe av det verste jeg har sett i mitt liv, at alle karakterene ikke har snev av personlighet.

Europa Report varer i 90 minutter, og det er ikke en eneste scene som er spennende. Den siste scenen når noe dukker opp på skjermen er mildt sagt latterlig. Hva tenkte de på, personene som lagde denne filmen?

Men før det skjer så skjer det faktisk ikke noe som helst, karakterene holder på med et eller annet, problemet er at jeg duppet av, våknet, duppet av, våknet og det hadde fremdeles ikke skjedd noe som helst.

Filmen føles også svært billig ut. Alt fra effekter til omgivelser lukter billig lang vei, og informasjonen som er låst til bildet vi ser hører hjemme i et dataspill fra 80-tallet.

En av tidenes mest livløse filmer med ok skuespillere, det er Europa Report det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: