Visit my YouTube channel here.

11 A.M. (2013)

11 am

Kan man forandre fremtiden?

En gruppe forskere som bor og lever i en undervannsbase forsøker å lage en tidsmaskin. De har brukt hele tre år uten å få resultater, og deres sponsor har fått nok. Så blir forskerne desperate, spesielt lederen, og han og en kvinne forsøker å reise en tur til fremtiden. Overraskende nok lykkes de, de har reist 24 timer inn i fremtiden, men når de ankommer fremtiden så har under undervannsbasen nesten blitt helt ødelagt på grunn av brann og eksplosjoner. Så når de reiser tilbake til nåtiden forsøker de å stoppe hendelsene som fører til denne katastrofen. Men kan de forandre fremtiden?

11 A.M. føles ut som en billig film, og hvis du tror at dette er en spennende tidsreisefilm så vil du bli dypt skuffet. Karakterene reiser kun inn i fremtiden en eneste gang, det er alt.

Karakterene er kjedelige som bare faen. De har et lag, og det er ikke en eneste karakter som er interessant. 11 A.M. forsøker også å blande en litt billig drama, spesielt når det gjelder lederen og hans tidligere kone. Filmen mislykkes med det forsøket.

Hvis du er ute etter å se en god tidsreisefilm som både er engasjerende og spennende så vil ikke 11 A.M. oppfylle dine behov 11 A.M. har kjedelige karakterer, et dårlig manus og filmen ser jævla billig ut. Undervannsbasen ser ikke ut som om den befinner seg under vann, undervannsbasen ser ut som en liten, steril fabrikk. Patetisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.