Visit my YouTube channel here.

The Imposter (2012)

the imposter

Franskmenn, bare trøbbel med disse eklingene!

Verden vi lever i er gal, og The Imposter er nok en film som bekrefter dette. The Imposter er en dokumentarfilm som er ganske fascinerende og utrolig der en forsvunnet tenåring blir funnet ca. tre og et halvt år etter hans forsvinning. Men det viser seg at denne personen ikke er familiemedlemmet som forsvant sporløst, men familien tar ham til seg og nekter å innse realiteten. Så dukker FBI opp.

Dette er en god dokumentarfilm som dessverre sporer litt av mot slutten der den forsøker seg på en vending og fokuserer for mye på en syk, fransk lystløgner som forpester denne stakkars familien litt for mye. Det er synd at denne taperen fremdeles er i live, jævelen burde bli begravd levende. Fransk, jævla ekkel og sinnssyk. Hva blir det? En franskmann!

The Imposter sies å være en av de beste dokumentarfilmene i 2012. Nå ser jeg ikke så mange dokumentarfilmer, jeg plukker ut de folk prater mest om, og jeg må si at The Imposter er en av de beste filmene jeg har sett i år. Den starter rolig, og bygger seg opp sterkere og sterkere, men som sagt så sporer dessverre filmen litt for mye av mot slutten med en ny teori som den kunne ha spart seg for. Det filmen forsøker seg mot slutten er noe den burde holdt seg unna, derfor taper den seg også kvalitetsmessig.

Ellers er dette en fin dokumentarfilm om en person som ikke har livets rett, jeg håper den syke jævelen dør i dette øyeblikk.

2 kommentarer til «The Imposter (2012)»

  1. Sjekk ut hvor mange 7-14 åringer som forsvinner hvert år på verdensbasis. Tallene er helt hinsides forklaring. Jeg brukte nesten 2 år på å hente inn tall jeg stoler delvis på, da nesten ingen nasjoner (utrolig nok) har offisielle tall tilgjengelig på dette. Jeg bruker sjelden tallene jeg har kommet opp med, men anbefaler isteden flest mulig til å forske litt selv, samt sette press på sin egen politiske regjering. Tallene er i millionbeløp, uansett hvor upålitelige noen av kildene mine kan være, er dette absolutt minimum. Så slike filmer om forsvunne unge og barn klarer jeg ikke å se på da jeg veit hvor utbredt dette er. Det viser bare hvor jævla fucka vi er, da dessverre utbredelsen av pedofili øker jo høyere opp i samfunnslagene vi kommer. Noe som også forklarer hvor lite som blir gjort. Selv i Norge blir lite gjort, vi ruller opp noen stakkars amatører som kun driver med bytte av barneporno over nettet hvert 5 år, mens det statistisk skal finnes 2-3000 aktive pedofile her.

    1. Sant, så sant. Men filmen er god og skrudd, men samtidig blir det nesten galt å finne en film som dette underholdende da det er noen som har mistet ungen sin. Syk jævel den ekle franskmannen, skulle hatt en kule i hodet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: