Visit my YouTube channel here.

The Paperboy (2012)

the paperboy

Hemmeligheter.

The Paperboy gjorde meg forvirret. I over 1 time så føltes filmen ut som en satire der den byr på komedie og merkelige karakterer som er hentet ut fra en skrekkfilm. Men mot slutten skifter den helt tone og blir veldig mørk. Denne forvandlingen gjorde at filmopplevelsen ble dårligere, for den første timen er ikke så aller verst.

Det som er merkelig med The Paperboy er at man får en følelse av å se en dokumentarfilm og en mykpornofilm. Det er grisete, jeg følte meg ihvert fall skitten etter å ha sett filmen.

Til å være en så merkelig film er det overraskende at man finner tre gode skuespillere her. Men Macy Gray er elendig. Hun må være tidenes verste hushjelp, hun høres og ser ut som en hore.

The Paperboy er ikke en film for alle. Det er vanskelig å anbefale den videre da den har en så merkelig stil og tone. Det er synd at den valgte den mørke retningen mot slutten, men det lå i kortene at den måtte ta det valget. Underholdningsverdien er ikke så stor da man ikke bryr seg om de merkelige karakterene. De føltes ikke ut som ekte mennesker.

The Paperboy er en merkelig film som kan være verdt å sjekke ut hvis du liker karakterene du finner i filmene til Rob Zombie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.