Visit my YouTube channel here.

The Last Station (2009)

If I had a wife like you, I would have blown my brains out. Or gone to America.

The Last Station var en kjedelig og energiløs filmopplevelse. Jeg kan se alle type filmer, jeg forventer ikke action og skrekk av en film som dette, men jeg forventet i det minste å bli engasjert. The Last Station har en imponerende rollebesetning, men det er alt.

Jeg vet ikke noe om Leo Tolstoy, jeg følte heller ikke at jeg lærte så mye av filmen. Det blir mye drama uten for mye følelser. The Last Station er en ganske kald film, og når jeg ikke ble engasjert i handlingen, kunne jeg likegodt ha slått av filmen, men det gjør jeg aldri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.