Visit my YouTube channel here.

The Lookout (2007)

I have the money. I have the power.

The Lookout er en film som vil bli en sleeper. Det typiske nå om dagen er store skuespillernavn som medvirker i drittfilmer, og dessverre så tjener disse drittfilmene inn en del penger. Men det er på tide å tenke litt mindre penger, slik at større navn kan medvirke i slike filmer som The Lookout. Da får flere sett gode filmer. For er det ett eller to større navn i en film, så kommer publikum springende. Noen skuespillere medvirker i mindre filmer med lavere budsjett, men det er ikke så vanlig lenger. Og derfor ble ikke denne filmen en suksess.

The Lookout har en god historie og gode skuespillerprestasjoner. Mest imponerer Joseph Gordon-Levitt som spiller den hjerneskadede Chris Pratt. Jeg må også nevne Jeff Daniels som spiller en blind mann som er frekk kjeften. Til sist Matthew Goode som spiller skurken Gary Spargo. Gode rolletolkninger fra alle tre.

The Lookout har noen problemer, og det er at det tar litt tid før det skjer noe. Historien går litt rundt i ring, og det skjer ikke noe nytt. Når det først begynner å skje noe, så får man betalt for all ventingen. The Lookout har et godt soundtrack og byr på noen pene visuelle scener.

The Lookout anbefales. Selv om den har sine mangler, så er det mye kvalitet her.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.