Visit my YouTube channel here.

The Medallion (2003)

Is my nose really that big?

Hollywood og Jackie Chan klinger ikke i ørene til de ekte tilhengerne av denne gullklumpen. The Tuxedo og The Medallion er to av de verste filmene Jackie Chan har medvirket i, og det sier sitt. For Jackie Chan har medvirket i mye dritt, spesielt på 70-tallet når Lo Wei hadde de lange og griske klørne sine i Jackie Chan. Hvis ikke Jackie Chan har blitt voldtatt før, er jeg sikker på Lo Wei gjorde det, og det gjorde han hardt!

En historie har ikke The Medallion. Her var det bare å bruke vaiere og en stor asiatisk stjerne som begynte å få et navn i Hollywood. De fleste husker The Golden Child med Eddie Murphy, The Medallion har så å si den samme historien, bare at en rappkjeftet afroamerikaner er byttet ut med en kineser med stor nese.

Et manus er så å si ikke eksisterende i The Medallion. Her går vi fra en scene til en annen før man i det hele tatt rekker å blunke. Det er kvalmende dårlig historiefortelling, for det er ikke en historie å fortelle her. Med en spilletid på rundt 80 minutter gjelder det å satse på actionscener med dataeffekter og mye bruk av vaiere. Det er trist å se en storhet som Jackie Chan bruke vaier, det er trist å se en storhet velge å medvirke i denne type drittfilmer. Når Jackie Chan åpner munnen sin og kritiserer sine landsmenn med at de må slutte å ønske seg til Hollywood, at mange av de største stjernene i Asia medvirker i dårlige filmer når de først får sjansen i Hollywood, da spytter Jackie Chan i motvind, og han får spytteklyse rett tilbake i trynet sitt.

En mann som bemerker seg i negativ forstand er Lee Evans. Det beste hadde vært at han tok sine store ører og besøkte et eventyrunivers der han kunne spille en slem skurk. Hans overspilling er motbydelig! Er han morsom? Nei, det kan du banne på at han ikke er! Dette er noe av det verste jeg har sett i mitt liv, og det sier mye med tanke på hvor mye jeg har sett.

Eneste som redder The Medallion er Claire Forlani. For en vakker kvinne! Ellers er dette en skikkelig drittfilm som føles ut som en MTV-film der folkene bak blander populærmusikk og bedritne kampscener.

2 thoughts on “The Medallion (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.