Visit my YouTube channel here.

The Outlaw (2010)

Rettferdighet.

The Outlaw er en sørkoreansk versjon av Law Abiding Citizen. Filmene mener mye av det samme, men der Law Abiding Citizen feiger ut, holder The Outlaw koken helt inn til mål. Død over forbrytere som ødelegger livet til andre mennesker, hipp, hipp hurra! Jeg elsker det!

De første 45 minuttene er The Outlaw litt overalt. Det er faktisk litt vanskelig å få med seg hva som skjer, hva slags år man befinner seg i. Mye vondt kan hende en person, men når kvinnen opplever to hendelser som vil forandre hennes liv og mannens liv, da måtte jeg le. Jeg trodde det ikke var mulig å le, men det gjorde jeg. Jeg kan kjøpe at mange ganger opplever jeg selv en helvetesuke der alt går galt, men det kvinnen opplever er for utrolig til å være sant! Noe som heter karma, hun må ha gjort noe alvorlig galt i forrige liv.

Etter en forvirrende åpning setter The Outlaw inn støtet når den følger i fotsporene til Law Abiding Citizen. Da er det enkelt å følge med, og som seer kan man føle litt på moralen, er det riktig det som skjer? For meg er svaret enkelt ja! Er man vant til feige slutter som nå Hollywood er kjent for, vil du elske slutten i The Outlaw som faktisk lurte meg også.

The Outlaw er en ganske brutal film som på en måte fanger opp galskapen i samfunnet. Mange lever i en beskyttet boble, men når boblen sprekker er det kun de sterkeste som vil stå oppreist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.