Visit my YouTube channel here.

Citizen Dog (2004)

citizen dog

Pod reiser fra sin trygge tilværelse på landet til storbyen Bangkok. Der får han seg en jobb på en sardinfabrikk, men bestemmer seg for å slutte etter hvert. Han får seg en ny jobb som sikkerhetsvakt, og der treffer han også drømmekvinnen Jin. Men Jin er et like komplisert menneske som Pod, og det er mange hindringer i veien for at det skal bli de to.

Nå trodde jeg det var Sør-Korea som var eksperter innen kjærlighetsfilmer, men jammen har ikke Thailand også kommet ut med en vinner. Citizen Dog er ikke en typisk kjærlighetsfilm. Citizen Dog er faktisk en veldig sprø kjærlighetsfilm.

Hva med en kjederøykende jente som er rundt 8 år, og en kjederøykende og snakkende teddybjørn? Her har du også en voksen mann som må slikke på absolutt alt. Filmen har noen skikkelig skrudde rollefigurer, og hver eneste rollefigur passer ypperlig inn i denne verdenen.

Filmingen og fargene som er brukt i Citizen Dog er halve filmopplevelsen, og med et fengende soundtrack, ja da har vi en vinner. Citizen Dog er en av de mest utradisjonelle kjærlighetsfilmer jeg har sett. Der andre har bommet grovt var det faktisk en film fra Thailand som treffer blink. Citizen Dog er ikke en film for alle, men for oss som har sett en del film var dette et friskt pust!

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.