Visit my YouTube channel here.

The Thomas Crown Affair (1999)

Do you really think I am going to sleep with the man I am investigating?

Regissør er John McTiernan, og i hovedrollene finner vi alltid den glatte Pierce Brosnan og Rene Russo. The Thomas Crown Affair er ikke akkurat en energibombe av en film, for her går det tregt unna og det skjer veldig lite etter det første brekket.

Jeg forventet en helt annen film med spennende situasjoner og litt mer stjeling av verdifull kunst. I stedet ble det en kjærlighetshistorie der en kvinne som jobber for et forsikringsselskap faller for den rike tyven Thomas Crown.

Filmen er velspilt, men som sagt så skjer det så lite her at jeg hadde store problemer med å fokusere på hva som skjedde på skjermen. Jeg brydde meg ikke om rollefigurene i det hele tatt, de var bare selvopptatte. Jeg skjønner godt hvorfor denne filmen fikk lunkne kritikker. Det er en midt på treet film, ikke noe mer. Jeg får vel sjekke ut originalfilmen med Steve McQueen en dag, den er kanskje bedre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.