Visit my YouTube channel here.

To Sir with Love (2006)

En gammel lærerinne ved navn Mrs. Park er alvorlig syk. Mi-ja som var en tidligere elev av Mrs. Park, tar seg av henne. En dag inviterer hun en gruppe med tidligere elever for å glede Mrs. Park. Elevene dukker opp, og ingen av dem har lykkes i livet pga. traumatiske barndomsopplevelser. Og hvem var det som gav dem det? Mrs. Park! Dette blir ikke en lykkelig gjenforeningsfest.

To Sir with Love er en sørkoreansk slasherfilm. Jeg har sett noen slasherfilmer fra Sør-Korea, men ingen av dem har imponert meg særlig. Men denne overrasket meg litt. Jeg fikk Friday The 13th-følelse av denne.

I starten blir vi kjent med de tidligere elevene, og det blir noen tilbakeblikk til barndommen. Så bryter helvete løs. Filmen er overraskende blodig, og det er spesielt det første drapet som imponerte meg. Fyren blir kuttet opp skikkelig med en tapetkniv, og etterpå så må han spise opp bladene. En fæl scene rett og slett. Det kommer noen brutale drap etter det også, men det var denne scenen som gjorde størst inntrykk.

Det litt negative med filmen er barndomsminnene. Jeg fikk ikke den følelsen at Mrs. Park var den tyrannen som hun ble fremstilt som, men etter hvert så blir man forklart hva som egentlig skjedde. Det er ikke mange ordene man behøver å si før skaden har blitt gjort.

Skuespillerne gjør en fremragende jobb, her kan man ikke klage. Filmen byr på en skikkelig vri når det nærmer seg slutten, så her er det best å følge med.

To Sir with Love er en godkjent slasherfilm fra sørkoreanerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.