Visit my YouTube channel here.

Tokyo Gore Police (2008)

tokyo gore police dvd

Se opp for mutantene!

Bilde: 1.78:1
Lyd: Japansk Dolby Digital 2.0
Undertekst: Norsk

Tokyo Gore Police er en av tre filmer du finner i utgivelsen Asian Extreme Splatter Collection.

Politiet forsøker å finne ut hvem som skaper ekle mutanter. I spissen finner vi en politikvinne som er den beste i etaten, men hun er litt skadet i sinnet etter at hun så hennes far ble drept av en ukjent gjerningsmann.

Tokyo Gore Police var altså den andre filmen i 2008 som sammen med The Machine Girl klarte å begeistre sjangerfans. Det her var den andre gangen jeg så Tokyo Gore Police, og jeg må si at jeg synes den var svakere enn jeg sist husket.

Japanerne er kreative. De gjør ting på sine måte, og det er kun japanerne som kan lage filmer som Tokyo Gore Police. Handlingen gidder jeg ikke å skrive så mye om, du ser ikke Tokyo Gore Police for historien. Du ser den for blod, gørr og noen jævla tøffe mutanter. En mutant har en gedigen vagina, mens en annen har en penis på et par meter. En mutant skyter hjernemasse, mens en helt normal person skyter knyttnever, han har laget et våpen som kan slå knockout på folk.

Volden er som hentet ut fra en tegneserie, effektene består av litervis med blod og dukker. Det blir aldri kvalmt, for man ser tydelig at her er det praktiske effekter laget av gummi og plast.

Filmmusikken er bra, spesielt kjenningsmelodien har en herlig rytme. Det er faktisk det beste med hele filmen. Midtveis i filmen blir det kjedelig, det skjer ikke noe på en stund. Etter det tar det seg opp igjen, men den siste kampen mot hovedskurken er svak. Det skulle ha vært omvendt.

Tokyo Gore Police er en svakere film enn The Machine Girl. Tokyo Gore Police er en typisk film for tenåringer, der blir den nok en liten kultklassiker. Jeg likte humoren, men volden ble kjedelig i lengden da det ble for repeterende, samtidig ble det også kjedelig å se litervis med sprutende blod. Problemene er tempoet, filmen føles billig ut og det skjer ikke nok her. Det blir mye latter, nærbilder og en stor dose med overspilling som kun blir irriterende etter at den første timen har passert. Jeg har begynt å bli for gammel for denne type filmer har jeg funnet ut.

Bilde: 7/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 6/10

Bildekvaliteten er grei nok. Det er klart, og det er ikke like mye støy i bildet som forventet.

Dialogen er klar og tydelig, det samme er selve lydsporet.

Ekstramateriell:
Making of Tokyo Gore Police (25 minutter)
Interview with Yoshihiro Mishimura (29 minutter)
Interview with Eihi Shiiha (13 minutter)
Japanese Premiere (13 minutter)

One thought on “Tokyo Gore Police (2008)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.