Visit my YouTube channel here.

Udon (2006)

udon.jpg

Filmen om mat og forsoning.

Dette er en skikkelig matfilm, og du vil garantert få lyst på nudler etter å ha sett Udon. En merkelig film som fungerer veldig bra. Udon handler om en sønn som forsøker å oppfylle sine drømmer, og en skuffet far som lever og ånder for udon. Men en dag vender sønnen hjem, og de må konfrontere hverandre.

Sønnen blir ansatt som skribent i et lite magasin, og han får en glup ide. Det er så mange som lager udon, og han vil prøve å kartlegge alle serveringsstedene. Men det er meget krevende jobb. Bladet selger godt, og etter hvert sprer ryktene seg om dette bladet, og folk blir nysgjerrige på udons. Folk strømmer til i byen, og udons blir kommersielt og alt går strålende. Men en dag blir folk lei, og mange av de lokale serveringsstedene må stenge pga. problemer med naboer og myndigheter. Så for noen mennesker ble populariteten ødeleggende.

Filmens sjanger er dramakomedie, men Udon byr aldri på de store latterkulene. Det gjør ikke noe, da filmen har mye sjarm. Dramadelen er lett. Selv om det er noen triste scener her, fokuserer ikke filmen så mye på drama.

Udon er en fin film som ikke er for lett eller tung, og en film som får deg i godt humør, og ikke minst sulten!

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.