Welcome to Collinwood (2002)

Your mother’s a whore!

Welcome to Collinwood har noen kjente skuespillere, men det hjelper lite når filmen mangler en skikkelig historie. Med kun en spilletid i underkant av 86 minutter, sier det seg selv at dette ikke er en spektakulær ransfilm. Dette er en nyinnspillingen, jeg har ikke, og kommer heller ikke til å se originalen.

Karakterdybde eksisterer ikke, og man får heller ikke sympati for rollefigurene. Jeg tror jeg lo en gang, ellers trakk jeg på smilebåndet i ny og ne når gutta prøver å skaffe seg raske penger. Men de er så idioter at jeg ikke trodde det jeg så, det blir et problem. Det er mange idioter i verden, det er helt sikkert, men hvordan disse karene i det hele tatt har overlevd er helt ubegripelig. De kan jo ikke en dritt!

Welcome to Collinwood mangler det meste i denne sjangeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.