Visit my YouTube channel here.

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

Koreans have killed his mother and now his tree. Christmas is ruined.

Dette var en grei film som selvsagt følger i fotsporene til de to foregående filmene, bare at A Very Harold & Kumar 3D Christmas er i 3D. Dophodene vil selvsagt elske filmen, selv undertegnede som ikke har eller kommer til å røre dop fant filmen sjarmerende med sin uskyldige humor. Dialogen er råtten, det er hendelsene og situasjonene som er høydepunktene. Dessverre blir det for lite av Neil Patrick Harris, men han merkerer seg selvsagt med litt griseri.

Det er ikke så mye å skrive om A Very Harold & Kumar 3D Christmas. Har du sett de to første filmene vet du godt hva som venter. Ingenting er forandret, Kal Penn som Kumar er en like dårlig skuespiller som han var sist, mannen stinker hardt. Kal Penn og John Cho har null kjemi, det er faktisk ganske grusomt å se de to utveksle sin døde dialog.

Dette er en film med glimt i øyet og lite innhold, heldigvis har filmen sjarm og noen artige situasjoner. Men en merker at dette er en film som er først og fremst myntet på dophodene, for det kan ikke være mye til manus som blir skrevet til disse filmene.

En sprudlende dopfilm som sløve hjerner vil elske. Jeg syntes den var absolutt godkjent med mye tull og tøys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.