Visit my YouTube channel here.

Antique (2008)

Fire menn og en kakebutikk.

Antique er basert på en japansk TV-serie fra 2001. Du får lyst på kaker etter å ha sett Antique. Nå er dette en film fra Sør-Korea, så naturligvis er den lekker å se på, og den byr på merkelig sjangerblanding, noe de fleste som ser en del filmer fra Sør-Korea er vant til. Drama, thriller og komedie finner man i Antique. Noe fungerer, men drapet på unge gutter passer bedre i en annen type film som handler om seriemordere. Hadde man funnet en annen løsning der, hadde Antique vært en meget god film. Det er fremdeles en god film, men atmosfæren man finner i Antique tilsier ikke at man skal lete etter en drapsmann som dreper unge gutter. Hva røyker de i Sør-Korea?

De to sentrale skuespillerne gjør en meget god jobb. De har en flott utstråling, og det er alltid morsomt når de nærmer seg hverandre. Den ene er heterofil, den andre homofil. Med seg får de en tidligere bokser og en livvakt. En merkelig gruppe menn som lager kaker.

Er du glad i kaker, må du se Antique. Men det foregår så mye mer i Antique, så vær forberedt på den berømte sjangerblandingen fra Sør-Korea, på godt og vondt.

2 thoughts on “Antique (2008)”

  1. Gleder meg at du har sett filmen, men det er flere skrivefeil her, er helt uenig i det du sier og dette virker ikke gjennomført…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.