Visit my YouTube channel here.

Attack the Block (2011)

attack the block bd

This is too much madness to fit into one text!

Her kan du lese min nye anmeldelse av Attack the Block.

Nok en film jeg gledet meg til, nok en film som skuffet. Attack the Block blir for slitsom i lengden med tenåringstapere som er tøffe i trynet når de er samlet, men som søker puppen til mammaen sin når de er alene. Skal man bry seg om disse taperne? Nei, og dermed blir aldri filmen skikkelig spennende, men den er aldri helt ute etter skikkelig spenning heller.

Attack the Block er en film med glimt i øyet, med skrullete rollefigurer og gangstere. Men dialogen er for det meste elendig, det blir for mye prat og for lite blodsøl. Kun en skuespiller kommer ut av dette med hodet hevet, Jodie Whittaker. Resten av gjengen er elendige, Nick Frost er bare feit og ekkel og får svært lite skjermtid.

Attack the Block var ikke som forventet. Jeg skjønner ikke hvorfor denne har blitt hyllet så mye blant filmelskere. Det er en film med elendig dialog, kjedelige utenomjordiske skapninger som ser ut som Labbetuss og dårlige skuespillere. Det er kun enkeltscener som redder filmen fra å være en fiasko, og noen burde tenkt seg godt om når de presterer å la tapere som raner damer få være heltene i filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: