Visit my YouTube channel here.

Chrono Trigger (1995)

Chrono og vennene hans må stoppe Lavos som er ute etter å ødelegge planeten. De må reise gjennom tid for å stoppe ham, og på veien møter Chrono nye venner som hjelper til for å stoppe den store ondskapen.

Chrono Trigger regnes som et av tidenes beste rollespill. Dette er et spill som er en god start for de fleste som aldri har spilt denne type spill før. Kampsystemet er lett å forstå, og kombinert med de forskjellige kombinasjonene man kan gjøre med de forskjellige karakterene når de samarbeider, er dette et spill man kan ha det mye moro med hvis man ønsker å eksperimentere med de forskjellige karakterene og deres kampkombinasjoner.

Chrono Trigger er ikke et vanskelig spill, hvis man bygger opp karakterene slik spillet ønsker du skal gjøre, så byr aldri Chrono Trigger på store utfordringer når det gjelder kampene. Man slipper også å bygge opp karakterenes styrke til det kjedsommelige, fullfører man alle sideoppdragene så er man klar til å møte den onde Lavos.

Men et stort problem fant jeg, med tanke på at man reiser i tid er det noen ganger vanskelig å huske hvor man skal. Har man ikke spilt spillet på noen dager, så kan det være vanskelig å forstå og huske hvor man skal for å fortsette historien.

Det er også noen sideoppdrag her som kan bli litt kryptiske, så har man ikke god tålmodighet er det lett å ty til guider slik at man kan få avsluttet noen av sidehistoriene og ikke minst få belønning for det. Da pleier man å få rustninger og våpen som virkelig hjelper til når man møter noen av de sterkeste fiendene i spillet som bruker magi.

Det er en god grunn til at Chrono Trigger regnes som en ekte klassiker. Karakterene er sjarmerende, historien er overraskende bra og engasjerende og spillet har forskjellige karakterer man faller for. Musikken er også fantastisk. Dette er et spill for alle aldersgrupper, og har man lyst og tid er dette et spill man kan runde minst to ganger hvis man ikke får nok av Chrono Trigger. Jeg brukte rundt 27 timer på å runde spillet, og spillet inviterer til å runde det minst en gang til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: