Visit my YouTube channel here.

Limbo (2010)

En mørk verden.

Limbo er et spesielt spill der man styrer en liten gutt som forsøker å finne sin søster. Verden vi befinner oss vi er i sort-hvitt, noe som skaper en unik atmosfære.

På veien må man løse forskjellige gåter, og som spiller blir man aldri frustrert, for løsningen er aldri langt unna. Men det er noen steder som krever presisjon og timing, og man må regne med å bruke tid på å prøve seg litt frem når det stopper opp. Noen ganger lønner det seg å se litt bakover, der kan man finne en gjenstand man trenger for å komme videre. Kontrollen er god og stram, så man kan ikke klage på det hvis man dør og må skylde på noe. Det er din feil, ikke noe annet!

Nå er ikke Limbo et langt spill, det tok meg rundt 4 timer å runde spillet. Slutten er åpen, det blir aldri fortalt en historie her med unntak av at den lille gutten forsøker å finne sin søster. Så man kan egentlig ikke klage på slutten, for det er reisen fra A til B som er det viktigste med stemningsfulle bilder og en stakkars gutt man dreper flere ganger, for det å runde dette spillet uten å dø en eneste gang må jeg si er nesten umulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: