Visit my YouTube channel here.

At Close Range (1986)

at-close-range

To tenåringsgutter har en kriminell far som de får bedre kontakt med nå enn de hadde før. Det starter bra, men underveis ser de en veldig mørk side som skremmer dem.

At Close Range har en veldig imponerende rollebesetning. Her finner man skuespillere som Christopher Walken, Sean Penn, Chris Penn og Crispin Glover.

At Close Range er en grei nok film, men den har flere mangler. Et stort problem er at man ikke bryr seg om noen av karakterene. Alle vi møter er selvopptatte, og kjærlighetshistorien er elendig. Jeg hater billige kjærlighetshistorier der man ikke opplever eller føler at turtelduene virkelig er stormforelsket. Det er kun billig filmfantasi uten kjemi vi er vitne til.

Sett med dagen filmøyne hadde nok At Close Range hatt en spilletid på rundt 150 minutter. Det hadde filmen trengt, for det føles ut som om noen har revet ut flere sider av manuset. Filmen har for mange karakterer, den får virkelig hastverk mot slutten og da ser man at karakterene dessverre ikke er godt nok skrevet. Man føler ikke noe for karakterene som må bøte med livet, grunnen til det er at man aldri har knyttet bånd til de enkle karakterene man møter i filmen. De fleste sier noe ord, det er alt. Hadde jo vært fint med noe som heter personlighet da!

Christopher Walken og Sean Penn er selvfølgelig solide i sine roller. Ellers er det ingen som bemerker seg, for som nevnt er karakterene ikke godt nok skrevet så man glemmer de fleste karakterene etter en kort stund. Hva er poenget med å ha en karakterskuespiller som Crispin Glover når man ikke bruker ham?

At Close Range er ikke en elendig film, men med tanke på rollebesetningen forventet jeg mye mer enn det At Close Range klarte å levere. Den har veldig hasteverk den siste halvtimen, det skjer mye, men emosjonelt blir det ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.