Visit my YouTube channel here.

Cobra (1986)

cobra

You’re the disease, and I’m the cure.

Cobra er en film som går lett i glemmeboken selv om Sylvester Stallone er så tøff at det blir latterlig. Filmen har ikke en historie å fortelle. Skurkene er bare gale, og motivet for drapene de begår er svakt. Greit at man blir hjernevasket når man er med i en sekt, men når motivet er drepe de svake for det er kun plass de sterkeste, da er grensen nådd for undertegnede. Jeg elsker hjernedøde actionfilmer, jeg vokste opp med dem. Men selv jeg reagerer på en historie som ikke er her og drapsmenn som ikke eier snev av personlighet.

Actionsekvensene er kjedelige for å si det mildt. Brigitte Nielsen er som vanlig kald, og hun eier ikke talent. Hva Sylvester Stallone så i henne kommer jeg sikkert aldri til å skjønne. Må være at hun var mye høyere enn ham selv.

Cobra vil jeg ikke kalle en hjernedød actionfilm. Det er en dum actionfilm.

3

5 thoughts on “Cobra (1986)”

 1. At Cobra går lett i glemmeboken blir vel litt feil å si for en person som vokste opp med Stallone og Schwarzenegger. Husker godt Cobra jeg selv om det kanskje ikke var verdens beste film. (Og hukommelsen min den er tvilsom for tiden). Kommer jeg til å se den igjen ? Sikkert nok (har ikke sett den på godt og vel 20 år *ler*)

  1. Kanskje den ikke går helt i glemmeboken, er noen idiotiske scener som når morderklanen har et kort møte og de står og klinker økser. Den scenen og sluttscenen er det eneste jeg husker, så 95% av filmen har gått i glemmeboken.

   Jeg hatet filmen når jeg var ung, jeg hater den like mye nå. Elendig film uten særlig glimt i øyet.

   Jeg misunner deg at du ikke har sett den på 20 år. La det gå 40 år til 😉

 2. ok, jeg tar tilbake alt positivt… satte meg nettopp ned for å se denne og endte opp med å slå av etter 10 minutter… økse klinking og duste skurker… what was i thinking… Zzzz…

  1. Hehe, var det jeg sa, din tulling!:) Men du viser svak filmpsyke her Tom, meget svak, Du vil aldri bli en film-Jedi når du slår av en film etter så kort tid. Se den igjen, og tenk på at denne filmen styrker psyken din. 🙂

 3. *ler* huff nei… det ble for mye dritt på en gang i de første ti minuttene. det hender av og til jeg knapt gidder se ferdig filmer fordi de ikke engasjerer meg… synd Cobra endte opp som en av dem men sånn er det bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.