Visit my YouTube channel here.

Dark Skies (2013)

dark skies

En familie blir terrorisert av noen slemme utenomjordiske vesener.

Aldersgrensen PG-13 burde skremme de fleste filmkjennere fra å se Dark Skies. Hvis du blander Paranormal Activity og Signs, da får du Dark Skies, en lat og innholdsløs film uten en eneste original ide. Og det verste er at den legger opp til en oppfølger!

Dette er en lite skummel film med et fordummende manus som sjåfør. Her lukter det latskap lang vei med null kreativitet og null nerve. Familien bryr man seg ikke om, de er dumme og lite sympatiske.

Spennende blir det heller ikke da man kun blir sittende å irritere seg over den dårlige dialogen og de tomme karakterene. Og når filmen først forsøker å gjøre ting spennende, ristet jeg bare på hodet, for det er ikke en eneste scene her som fungerer. Filmmusikken forteller alt, den røper alt, man vet når det kommer en scene man skal skvette av. Lite spennende, ikke sant?

Skuespillerne er like grå og kjedelige som filmen. Spesielt den tannløse drittungen som hele tiden har det samme tomme ansiktsuttrykket. Jævla Hollywood-unge!

Jeg forventet det verste, dessverre så var filmen mye dårligere enn det jeg forventet. Og jeg hadde svært lave forventninger, men jeg trodde ikke at filmen kunne være så dårlig som det den var. Filmen gjorde det dårlig på kino, og det med god grunn. Filmen er så jævla dum at den fornærmer sine seere med sin latskap og idioti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: