Visit my YouTube channel here.

Day Watch (2006)

day watch

Why does the wind blow? To cover our tracks, so no one knows we’re still alive.

Etter skuffelsen med Night Watch, var ikke forventningene til denne oppfølgeren så kjempehøye. Men Day Watch var en betraktelig bedre film enn den første, og nå var historien grei å følge. Kanskje jeg var litt mer våken.

Men det er ikke bare fryd og gammen med denne filmen, for den har en del svakheter som den har tatt med seg fra den første filmen. Og det er for lange scener som blir kjedelige, og filmen varer for lenge. Med en spilletid på nesten 140 minutter er det rundt 45 minutter for lenge.

For filmen starter kjedelig der den bygger opp kjærlighetsforholdet mellom de to sentrale rollefigurene, og den serverer også veldig mye dialog uten store hendelser. Men når først actionscenene starter så er de strålende. Dataeffektene er glimrende, og actionscenene er tøffe som pokker. Bare så synd at filmen er mest dialogdrevet, for actionscenene er så bra og man kan ikke tro at dette er en russisk film. Skuespillerne gjør en solid jobb, og filmmusikken består av tunge gitarriff som passer scenene i filmen.

Day Watch er betraktelig bedre enn den første filmen, men Day Watch har for lang spilletid og for lange dialogscener. Det er kanskje bare meg, men jeg følte at jeg satt å så en mer voksen utgave av Harry Potter-filmene. Sikkert bare meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.