Visit my YouTube channel here.

Deception (2008)

Sex, bedrageri og en gammel dame med hengepupper.

Jeg kan ikke fatte og begripe hva Hugh Jackman og Ewan McGregor gjør i denne filmen. Deception er en kjedelig og forutsigbar thriller som fungerer bedre som en sovepille. Mange ganger får jeg skrivesperre når jeg ser en dårlig film, og det har jeg fått her.

Deception er en av de aller kjedeligste og livløse filmene jeg har sett i 2008. Historien er simpel og filmen sniler seg av gårde i sakte tempo for å ikke avsløre at hele historien kunne ha vært unnagjort på ett lite minutt. Det sier vel sitt, gjør det ikke? Scenen med Ewan McGregor og en meget gammel dame ved navn Charlotte Rampling kunne jeg ha vært foruten. Sekundet jeg så har brent seg fast i minnet, og jeg får det fader meg ikke vekk heller! Øynene mine!

3

One thought on “Deception (2008)”

  1. Syntes filmen var veldig OK. Bra plot som sneik seg i passende fart under huden og antydet ugler i mosen. Bra klipping på tvers av amerikansk tempo. Charlotte Rampling la en patina av sensualitet på persongalleriet av vellykka unge pene mennesker fra Hollywood. Dette sexspillet ville ikke vært troverdig uten henne. Når skal Hollywood lære av engelskmennene og Europa at vi ikke tror på at det bare finnes vellykka pene unge mennesker i USA. Plottet trenger etter min mening en grå seniorskikkelse. Ellers var det en vel anvendt filmopplevelse. 6 av 10 stjerner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.