The Men Who Stares at Goats (2009)

Now more than ever, we need the Jedi.

The Men Who Stare at Goats byr på en bisarr historie som delvis er basert på sanne hendelser om et merkelig forsøksprosjekt som fant sted tidlig på 70-tallet.

Rollelisten er imponerende der vi finner Jeff Bridges, George Clooney, Ewan McGregor, Kevin Spacey og Stephen Lang i rollene. Knallsterk rolleliste, bare synd at filmen ikke følger opp. Det man ser er sprøtt, men det trimmer ikke lattermusklene. Dette er ikke en film man ler høyt av, det blir mer humring og undring over det man ser.

Mot slutten byr filmen på for mye alvor, og det er her problemet ligger. Filmen blir delvis tynget av alvor, og det passet ikke inn i disse omgivelsene. Har man en sprø historie å fortelle, trenger vi ikke mye alvor, det blir drepen for denne filmen, dessverre.

The Men Who Stare at Goats kunne gjort ting annerledes, spesielt droppet alvoret.

2 kommentarer til «The Men Who Stares at Goats (2009)»

  1. Denne rollelisten er hakket BEDRE enn hvis jeg før denne filmen skulle lage en drømmerollebesetning med mine absolutte mannlige favoritskuespillere. Hvorfor ble ikke denne filmen bedre?!?
    JEG krever en ny film med akkurat de samme skuespillerne men med Tim Burton som regisør og film basert på en av novellene til Daniel Wallace (Big Fish, Sebastian and the Negro Magician etc etc).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.