Visit my YouTube channel here.

Don McKay (2009)

En ensom mann.

Don McKay er en lavmælt thriller jeg forventet svært lite av. Jeg prøver å lese minst mulig handlingsreferater til filmer om dagen, såfremt jeg klarer å unngå det. Jeg plukker ut filmene jeg har lest litt om før de kom ut, eller så ser jeg på regissør og skuespillere. Blir mer spennende på den måten har jeg funnet ut.

Jeg trodde Don McKay var en dramafilm, der tok jeg feil. Dette er en thriller som er saktegående, men som har nerven og forvirringen som fanger ens interesse. Det er ikke mye karakterdybde her, det tar lang tid før vi får svar på hva som skjedde med Don McKay når han var yngre. Det gjør at man som seer nesten blir tvunget til å fullføre filmen, et trekk som er nøye planlagt og som fungerer. Underveis blir det mer forviklinger og løgner, hvem snakker sant?

Thomas Haden Church har ikke et pent ytre, det kan ingen motsi. Han kler mørke roller med sitt utseende. En ting er sikkert, mannen trenger en hårklipp. Jeg håper ikke han tror han er kul med den hårfrisyren han har nå. Kanskje han skal spille i en grøsser snart? Fordelen med Thomas Haden Church er at han trenger ikke å skjule seg bak en maske for å skremme dritten ut av de fleste. Slik han ser ut nå, sparer han filmstudioene for mye penger når det gjelder sminke og andre effekter.

Don McKay er en film som vil snike seg under radaren for de fleste. Det er synd, for den har mystikk og spenning som varer filmen ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: