Visit my YouTube channel here.

Entrapment (1999)

Trange klær.

Entrapment har ikke mye til historie, og moralen til filmen stinker. Her skal man heie på tyvene, det finnes ingen skurker. Hadde man i det minste etablert en skurk som kjøpte malerier for narkopenger, kunne man i det minste håpe på at kunsttyvene ville seire. Man kan jo si at banken er din fiende, men det fungerte ikke for min egen del.

Historien er syltynn, karakterdybde finnes det ikke spor av. Hva sitter vi igjen med? Nærbilder av rumpa til Catherine Zeta-Jones der hun åler seg bortover mens Sean Connery sikler når han ser hennes rumpesprekk. Dette er så latterlig at jeg trodde ikke det var mulig. Jeg kan kjøpe det hvis filmen hadde hatt en god historie, men dette tar kaka.

Sean Connery er for gammel til denne rollen, han ser sliten ut. Det var ekkelt å se når han klinte litt med Catherine Zeta-Jones. Men nå er hun litt kinky, og setter pris på gamle, rynkete menn. Catherine Zeta-Jones er en kvinne mange mener er en av vår tids mest sexy skuespillere. Ærlig talt, hun er ikke stygg, men hun er ikke så vakker heller. Hennes kropp kunne vært bedre, rompa hennes er stor som en låvedør i Entrapment. Hennes største problem er at hun ikke er en god skuespiller. Hun leverer kun den samme rolletolkningen gang etter gang. Hun er en typisk skuespiller som kler roller i TV-serier, hun skulle ha holdt seg til The Darling Buds of May. Hennes sterkeste side er øyene som lyser opp en mørk natt. Det er det som er sexy hos henne, og det er det eneste hun har som skuespiller. Hun har ikke rekkevidde i det hele tatt.

En tom film med mange vendinger og en historie som kunne vært skrevet av en kåt 9-åring. Det er selvsagt morsomt å se på innbruddene, men det er kun ett eneste innbrudd som klarer å skape nerve. Entrapment er en tørr spenningsfilm som mangler glimt i øyet og en smalere rumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: