Visit my YouTube channel here.

Fire in the Sky (1993)

They tok him!

Fire in the Sky var en film jeg likte svært godt når jeg var yngre. Jeg så den en del ganger på den tiden. Nå skjønner jeg ikke hva jeg så i den filmen, for filmatisk er dette slett håndverk.

Karakterdybde eksisterer ikke, hvem bryr seg om slitne skogsarbeidere som trenger penger? Det føles ikke ut som om skaperne tror på denne historien som skal være basert på sanne hendelser. Eneste beviset man har er ordet til syv fulle skogsarbeidere og en løgndetektortest. Det kan virke som om regissøren prøver å balansere synspunktene til det nøytrale, men det fungerer ikke.

Måten de utenomjordiske skapningene blir presentert på vil nok få de fleste seerne til å le. Rynkete penishoder som leker leger, og et romskip som må være det mest skitne og styggeste romskipet i universet. Og hvem bryr seg om en kar som i starten råkjører på en motorsykkel, og som går ut av bilen når et romskip har funnet seg en plass i skogen? Faen for en idiot! Jeg håper han fikk en slange opp i anus også!

Jeg tror på utenomjordisk liv på andre planeter, men dette her er en skikkelig dårlig filmatisering av en sikkert like dårlig bok. Man lærer en ting, aldri stol på skogsarbeidere, de har ville fantasier og et slesk smil bak skjegget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.